فهرست سرفصل های آموزشی دوره ویژه بهداشت عمومی اصناف
1- بهداشت دراسلام
2- اصول بهداشت فردی
3- کلیات بهداشت عمومی
4- نقش موادغذایی دررشد وسلامت انسان
5- عوامل آلوده کننده موادغذایی
6- روشهای نگهداری موادغذایی
7- تقلب درمواد غذایی
8- بهداشت آب
9- قوانین بهداشت موادغذایی واماکن عمومی
10- بیماریهای روده ای وانگلی
11- بیماریهای پوستی وریوی
12- بیماریهای مشترک انسان ودام
13- مبارزه با حشرات وجوندگان
14- ایمنی وانضباط محل کار
15- شیوه زندگی سالم ورفتارهای مخاطره آمیز
16 - بهداشت وتنظیم خانواده
17- کمک های اولیه